Reservdelar

Rain Bird engagerar sig för att kunna erbjuda ett komplett sortiment av reservdelar som stöd vid användning av företagets produkter.

Ladda ner reservdelskatalogen nedan, eller kontakta Rain Bird Europe eller er närmsta distributör för att får mer information.

Observera att det kan ta flera minuter att ladda hem vissa bilder (beroende på er uppkopplingshastighet och filens storlek).

Originalkatalogen med reservdelar till Rain Birds produkter har formaterats i Adobe Acrobat (PDF) för att  kunna laddas hem och skrivas ut enkelt. Ni kommer att behöva programmet Adobe Acrobat Reader installerat på er dator för att kunna visa och skriva ut filerna. Om ni inte redan har det installerat kan ni ladda ner Acrobat gratis från Adobes webbplats.